Ниво A1

Уверени първи стъпки в испанския език

   

  Онлайн        

  Присъствени           
   Ниво А1 

     от понеделник до четвъртък

  13:30 - 16:50  
  17.08.2020г. - 03.09.2020г.

  ПРОМО 280 лв.* / 300 лв. **

   

   

  *     Фиксирана ПРОМО цена за дневни курсове за ученици, студенти и преподаватели
  **   Фиксирана ПРОМО цена за дневни курсове
  *** Фиксирана ПРОМО цена
  за вечерни курсове

   

   

  ВАЖНО! При промяна на епидемиологичната обстановка всички присъствени курсове могат да преминат в онлайн форма по всяко време.
   Учебници

   • Учебник с тетрадка Etapas Plus А1 + CD  38 лв.
   • Учебните материали за онлайн куровете могат да се изпращат чрез куриерска фирма. Доставка до офис на Speedy 3.35 лв. / до адрес 6.95лв.

   Учебна система

   Начално ниво А1 в ИБЕРИКА е с продължителност 52 учебни часа плюс допълнителни 10 учебни часа упражнения в сайта на учебната система.  В учебния процес се използва комуникативната система за преподаване на испански език Etapas Plus.


   Основна цел на обучението е развитието на четирите умения за общуване - четене, писане, слушане и говорене - според  препоръките за ниво А1  на Европейската езикова рамка.  В програмата са застъпени както граматическите и лексикалните, така и социокултурните аспекти на езика с любопитна информация за испаноезичните страни и култури.

   Ниво А1 според Европейската езикова рамка

   Разбиране и слушане

   Мога да разбирам познати думи и често употребявани изрази, свързани с мен, мое,то семейство и конкретно непосредственото ми обкръжение, когато се говори бавно и отчетливо.

   Четене

   Мога да разбирам познати имена, думи и съвсем прости изречения, например в обяви, плакати или каталози.

   Говорене и участие в разговор

   Мога да общувам по прост начин, при условие, че събеседникът е готов да повтори или по-бавно да преформулира казаното и да ми помогне да изразя, това, което се опитвам да кажа. Мога да задавам и отговарям на прости въпроси по познати теми или за това, от което имам непосредствена нужда.

   Самостоятелно устно изложение

   Мога да използвам прости изрази и изречения, за да опиша мястото, където живея и хората, които познавам.

   Писане

   Мога да напиша кратък лесен текст върху пощенска картичка (например от почивка). Мога да попълня личните си данни във въпросник (например: името, националността и адреса си в хотелски формуляр).