Ниво B1 ∣ онлайн

На прага на свободното общуване

 КУРСОВЕ АПРИЛ 2020

Дневни        

Съботно-неделни

комбинирани

Вечерни        
Ниво В1.1


вторник и петък

18:30 - 21:00  
начало 07.04.2020г.

465 лв.

Ниво В1.2


Неучебни дни: от 17.04.2020г. до 20.04.2020г. /включително/   

 

 

Извънредна отстъпка

  • 5% при записване за курсове от април месец, включена в обявените цениПостоянни отстъпки

  • 5 % за ученици, студенти и преподаватели, включена в цените със звездичка (НЕ важи за вечерни курсове)
  • 5 % за курсисти на ИБЕРИКА

 

 

 

Важно!

Базисната цена за нива В1.1 и В1.2 за дневни, съботно-неделни и комбинирани курсове е 465 лв.
Базисната цена за нива В1.1 и В1.2 за вечерни курсове е 489 лв.
Продължителността за всяко от нивата В1.1 и В1.2 е 84 присъствени учебни часа и 10 учебни часа задължителни упражнения в сайта на учебната система.

 


Учебници

  • Учебник с тетрадка Etapas Plus В1.1 + CD - 40 лв. 
  • Учебник с тетрадка Etapas Plus В1.2 + CD - 40 лв.
  • Учебните материали се изпращат чрез куриерска фирма Спиди - до офис - 3.35 лв. / до адрес - 6.95 лв.

 

 

Учебна система

В ИБЕРИКА ниво В1 се състои от два модула - съответно В1.1 и В1.2. Използва се една от най-съвременните комуникативни системи за преподаване на испански език Etapas Plus.  В програмата са застъпени важни за този етап на обучението граматически и лексикални аспекти, без чието правилно усвояване не може да се осигури желания напредък.


Основната цел на обучението е да се развият четирите комуникативни умения - четене, писане, слушане и говорене, за да се достигне описаното от Европейската езикова рамка ниво В1. В това ниво се засилва и опознавателния аспект на езика относно испаноезичния свят и неговото многообразие.

Ниво B1 според Европейската езикова рамка

Разбиране и слушане

Мога да разбирам съществените моменти, когато се използва ясен и стандартен език и става дума за познати теми, свързани с работата, училището, свободното време и т.н. Мога да схвана основното от различни радио и телевизионни предавания за актуални събития или теми, които ме интересуват лично или професионално, когато се говори сравнително бавно и отчетливо.

Четене

Мога да разбирам текстове, написани предимно на всекидневен език или отнасящи се до работата ми. Мога да разбирам описания на събития, изразяване на чувства и пожелания в лични писма.

Говорене и участие в разговор

Мога да се справям с повечето ситуации, в които се оказвам в страна, където се говори съответният език. Мога да участвам без предварителна подготовка в разговори по теми, които са ми познати, лично ме интересуват или се отнасят до всекидневието ми /например семейство, свободно време, работа, пътуване, актуални събития/.

Самостоятелно устно изложение

Мога да се изразявам по прост начин, за да разкажа преживявания и събития, мечтите, надеждите или целите си. Мога накратко да посоча причини и да дам обяснения за мненията или намеренията си. Мога да разкажа случка, книга или филм и да изразя отношението си.

Писане

Мога да напиша лесен свързан текст по теми, които са ми познати или ме интересуват лично. Мога да пиша лични писма, за да опиша преживени случки и впечатления.