За нас

Испанският език е страст и вече 15 години ИБЕРИКА е любимото място на всеки, който споделя тази страст, иска да научи испански език и да срещне нови приятели.

Качественото обучение за нас означава високи стандарти на преподаване и лично отношение към курсистите. Така времето прекарано заедно  е едновременно полезно и приятно.

По време на нашите курсове се развиват и четирите умения за общуване - четене, писане, слушане и говорене - според  препоръките на Европейската езикова рамка за всяко отделно ниво.

Екипът преподаватели в ИБЕРИКА е внимателно подбран - професионалисти, от които не просто ще научите eзика, но и ще  се заредите с истинска любов към испанския!

По време на целия период на обучение на разположение е и екипът от офис - мениджъри за получаване на актуална информация и пълно съдействие.

Ние вярваме в добрите каузи и затова даваме своя малък принос за опазване на ресурсите  - използваме само рециклирана хартия и предаваме нашата за рециклиране, включихме онлайн упражнения и материали в обучението.

Вярваме, че всеки чужд език, който научаваме е нов прозорец към света и затова подкрепяме учащите и тези, които ги обучават - всеки студент, ученик или преподавател ползва постоянна отстъпка за курсове при нас.

Включихме се в кампанията „Отвори очи” за допускане до всички обществени места на незрящите с техните кучета - водачи.

Тази година ставаме на 15! Вълнуващо е! Заразихме много хора с любов към испанския език, родиха се много приятелства. Горди сме, че имаме своя малък принос към това в България все повече хора да говорят най-щастливия език!


Най-хубавото предстои в следващите 15!